h

Nieuws van de afdeling

29 april 2019

SP BREDA ORGANISEERT EU-AVOND MET LIJSTTREKKER ARNOUT HOEKSTRA

Foto: SP Landelijk / SP Breda

Op woensdag 1 mei organiseert SP Breda een avond over de EU in De Wegwijzer in Breda-Noord. De avond wordt geleid door de lijsttrekker van de socialisten: Arnout Hoekstra (Vlaardingen, 1984). De titel van de avond is 'Hoop, woede en de EU'. Tijdens de avond is er ruimte voor discussie over de macht van Brussel en hoe de EU weer een Unie kan worden voor de mensen in plaats van het grootkapitaal.

Lees verder
5 januari 2019

HUISHOUDENS MOETEN PROFITEREN VAN KLIMAATBELEID

Vorige week is het Klimaatakkoord gepresenteerd. De SP is niet blij met het resultaat. Wij willen een schone aarde doorgeven aan onze kinderen, maar dat kan alleen als de grote vervuilers worden aangepakt. Dit kabinet kiest echter steeds voor multinationals in plaats van mensen. Het is onbestaanbaar dat de energierekening blijft stijgen, terwijl grote vervuilers, zoals Shell, de hand boven het hoofd wordt gehouden. Wij willen een lagere energierekening en dat grote bedrijven hun eerlijke deel gaan betalen.

Lees verder
2 december 2018

REGIOCONFERENTIE SP BRABANT STELT KANDIDATENLIJST EN VERKIEZINGSPROGRAMMA VAST

Foto: Paul Marijnissen / SP Noord Brabant

Van het Bravis-ziekenhuis in Bergen op Zoom tot schimmelwoningen in Den Bosch. Ze kwamen allemaal ter sprake op de Brabantse regioconferentie tijdens de vele inhoudelijke discussies en inspirerende intermezzo’s over succesvolle SP-acties.

Lees verder
2 december 2018

VERKIEZINGSPROGRAMMA VASTGESTELD EN KANDIDATEN GEKOZEN

Foto: SP / SP Noord Brabant

Op de Regio-conferentie in Eindhoven hebben de Brabantse afdelingen vandaag het verkiezingsprogramma vastgesteld en de kandidaten gekozen voor de verkiezing van Provinciale Staten maart volgend jaar.

Lees verder
6 september 2018

SP IN DONGEN DE WIJK IN

Dinsdag 4 september j.l. gingen een aantal SP'ers de wijk in om deur naar deur met de bewoners van de Oude Baan te praten. 

Lees verder
6 september 2018

ACTIEBERAAD GASWINNING WAALWIJK

Foto: SP Nederland / SP.nl

Afgelopen juni heeft de SP actie gevoerd tegen de uitbreiding van de gaswinning onder Waalwijk. Dat leverde maar liefst 303 zienswijzen op. Ook nadien is er contact geweest met bezwaarmakers in de regio. Niet alleen in Waalwijk, maar ook in nabijgelegen locaties zoals Loon op Zand en Tilburg (die een eigen tijdschema hebben).

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier