h

Verslag 5 September bijeenkomst

7 september 2012

Verslag 5 September bijeenkomst

Het SP-campagneteam van Dongen en Gilze-Rijen had op woensdag 5 september j.l. een speciale verkiezingsavond voor de SP leden georganiseerd in ’t Schouw in Dongen en daarvoor Patrick van Lunteren uit Breda uitgenodigd.

Patrick is de nummer 31 op de kandidatenlijst van de SP. Hij is Milieukundig ingenieur, medewerker Milieu en Ruimtelijke Ordening bij de Tweede Kamerfractie van de SP en SP-fractievoorzitter in Breda.

Hij vertelde e.e.a. over de verkiezingscampagne, de standpunten van de SP en de historische kans voor de SP om de grootste partij van Nederland te worden, ook al zakte de SP op dit moment in de peilingen. Patrick hoort “op straat” andere geluiden dan de peilingen aangeven.

Er is over diverse zaken van gedachten gewisseld, zoals over het standpunt van de SP m.b.t. de onderdrukking van minderheidsgroeperingen in diverse landen.

Na de pauze was de toekomst van de SP in Dongen/Gilze-Rijen het hoofdonderwerp. Hoe gaat het verder met de SP in Dongen? Enkele leden hebben de afgelopen periode de SP-waakvlam brandend gehouden, maar de bedoeling is dat er spoedig weer een actiegroep c.q. bestuur gevormd wordt.

Helaas was de opkomst deze avond niet groot. Maar er hebben zich weer enkele leden gemeld die zich actief willen inzetten.

Na de verkiezingen van 12 september zal er een afspraak worden gemaakt om te bezien wat deze groep kan en wil om de SP in Dongen/Gilze-Rijen weer toekomst te bieden.

Mocht ook jij je daarvoor willen inzetten, meldt je dan aan. (0162 314956)

We hebben weer “gefolderd” en “geplakt” voor de komende verkiezingen. Degenen die zich daarvoor hebben ingezet: hartelijk dank. En nu maar wachten op het resultaat.

 

U bent hier