h

Zorg voor elkaar’ óók in Dongen en Gilze-Rijen

12 februari 2013

Zorg voor elkaar’ óók in Dongen en Gilze-Rijen

Tijdens de laatste bijeenkomst hebben wij als werkgroep besloten de SP in Dongen en Gilze-Rijen wat meer ruchtbaarheid te geven. Achter de schermen zijn we al actief bezig geweest de afdeling op poten te krijgen en nu is het tijd om ons echt te laten horen.

Na een goed debat hebben we besloten onze aandacht in eerste instantie te richten op de Thuiszorg in de gemeentes Dongen en Gilze-Rijen. De loodzware miljarden bezuinigingen opgelegd door het kabinet zorgen voor een ware kaalslag in de zorg. Dit leidt tot gedwongen ontslagen doordat 75% van de toegekende zorg voor velen komt te vervallen. Hierdoor krijgen mensen niet meer de hulp die ze nodig hebben en komt er meer druk op hun omgeving. 

Verschillende leden uit onze afdeling zijn op dit moment aan het onderzoeken hoe wij deze misstanden lokaal met elkaar aan kunnen gaan pakken. We kunnen hier alle input voor gebruiken die u ons kunt geven. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door direct te mailen naar dongen@sp.nl.

We zullen u via deze website op de hoogte houden.

U bent hier