h

Leden Enquete 2013

17 juli 2013

Leden Enquete 2013

Uw inbreng is ons veel waard !

 

Sinds het nieuwe bestuur is gekozen zijn er al diverse vergaderingen geweest tussen de bestuursleden. Allerhande zaken hebben de revue al gepasseerd en iedere keer komen daar weer nieuwe zaken bij.

Nu ook de Gemeenteraadsverkiezingen en de Europese Verkiezingen over enkele maanden een feit zijn vinden wij het hoog tijd om eens de balans op te maken en van onze leden te horen welke zaken u nou belangrijk vind.

In de leden enquete die een dezer dagen bij u in de bus valt controleren we allereerst uw gegevens en verzoeken wij u deze gegevens te corrigeren en/of aan te vullen waar nodig.

Daarnaast willen wij u vragen om de enquete zo volledig mogelijk in te vullen en ook na te denken over de zaken die u bezig houden. Dat kunnen zaken op nationaal vlak zijn, maar meer nog horen wi graag zaken uit uw directe woonomgeving. Welke dingen gaan er bij u in uw directe omgeving niet goed ?

Denk dan aan een stoep die verzakt is en maar niet hersteld wordt, een speelterrein voor de kinderen wat is toegezegd door uw gemeenten maar er nog steeds niet is , maar ook zaken zoals bijstand, huren en andere persoonlijke zaken die u direct treffen.

Wij horen graag van u.

 

Bestuur Afd Dongen en Gilze-Rijen

Reactie toevoegen

U bent hier