h

De SP ging in Gilze-Rijen vandaag de wijk in.

27 mei 2017

De SP ging in Gilze-Rijen vandaag de wijk in.

Foto: SP

Op onderzoek naar wat er leeft en speelt in de wijk gingen een aantal vrijwilligers van de afdeling in en rond het verzorgingshuis De Regentenhof op onderzoek naar de ervaringen over de reeds, door de SP Gilze-Rijen en Dongen samen met de bewonerscommissie van de Regentenhof, gerealiseerde voetgangersoversteekplaats op het kruispunt van de Regentenstraat en de Pastoor Gillisstraat in Rijen. 

Foto: Hieke Croese / Hieke Croese
De conclusie die wij kunnen trekken, is dat menig bewoner van de wijk het nog steeds een gevaarlijke weg vinden. Waarbij de ligging van het zebrapad volgens velen verkeerd zou liggen. En dat regelmatig de lampen niet werken of uit het niets staan te knipperen. Wij zullen deze bevindingen dan ook voorleggen aan de verantwoordelijke wethouder van Veen. 
Foto: Hieke Croese / Hieke Croese

U bent hier