h

Maaltijden bezorgen in Coronatijd

10 april 2020

Maaltijden bezorgen in Coronatijd

Foto: Mats Cooper / Mats Cooper

Het zijn zware tijden. Corona heeft al lange tijd onze maatschappij in zijn greep en sociale contacten zijn niet bestand. Mensen en gezinnen in armoede of het keihard nodig hebben, zoals werknemers in de zorg worden het hardst geraakt.

Daarom hebben wij van de afdeling SP Gilze-Rijen en Dongen actie ondernomen: We gaan in deze moeilijke tijden, warme maaltijden bezorgen aan mensen die het niet zo breed hebben, en aan medewerkers in de zorg. Onze voorzitter Hieke Croese is van beroep Chefkok, en kan dus heerlijk koken.

Vandaag hebben wij een flink aantal coupons aan de voedselbank in Dongen gedoneerd. Een actie waarbij de leden van onze partij in deze gemeente donaties hebben gedaan om dit mogelijk te maken. Hiermee krijgen mensen die dat willen een warme maaltijd aan hun deur bezorgd.

Zo hebben wij vandaag onze eerste maaltijd kunnen bezorgen bij een zeer dankbare mevrouw. Die ons een zelfgemaakte kaart overhandigde waar wij zeer dankbaar voor zijn.

Reacties

Top deze actie. Steun hen die warme maaltijden hard kunnen gebruiken! Hou vol!

Wat een geweldige aktie. Mensen die gebruik moeten maken van de voedselbank zitten toch al in een hoek waar de klappen vallen. Dit laat zien dat er ook mensen zijn met hun hart op de juiste plaats.

Prachtig initiatief van deze SPers chappo Hieke en team!???

Wat een mooie actie hard nodig.
Keep safe

Complimenten aan Hieke en Team, geweldig dat jullie dit doen!

Top actie dit! Eet smakelijk!

Geweldig goede actie SP en cheffie Hieke???? groetjes “oom” en kameraad Rikus

Wij vonden het eten zeer lekker en we hebben heerlijk gegeten iedereen die hier aan mee heeft gewerkt hartelijk dank daar voor en iedereen groetjes en heel veel gezondheid toe gewenst?

Dit is een prachtige actie en vind het geweldig van de SP dat dit gedaan word. Jammer dat wij niets meer kunnen doen. Mijn echtgenote en ik zijn op enkele weken na 176 en zijn blij dat we er nog zijn. Proberen ook deze grote ramp te overleven.

Schitterende actie voor al die mensen die het hard nodig hebben

Wat een super actie!

Ga zo door!

Wat een geweldig initiatief, heel goed bezig!

Geweldig hoor! En mooi dat jullie hierbij ook willen denken aan de werknemers in de zorg, die mogen ook wel eens verwend worden..

Geweldig hoor! En mooi dat jullie hierbij ook willen denken aan de werknemers in de zorg, die mogen ook wel eens verwend worden..

Mooie actie!

Ik ben beretrots op jou en je team, Hieke. Fantastische actie!

Mooie actie. Hebben jullie ook nog plannen voor Gilze en Rijen? Zo ja, dan kan ik hier aandacht aan besteden in het Weekblad Gilze en Rijen

Wat een TOP actie. Complimenten.

Beste Ton,

Gilze-Rijen vergeten wij zeker niet. Zijn in gesprek met de voedselbank daar. Maar kent u iemand die het keihard nodig heeft deel het persoonlijk met ons via gilzerijen@sp.nl, hieke.croese@dongensp.nl of via 0644059784

Echt SP. Goede actie.
Laat de rest hier een voorbeeld aan nemen. TOP

Goed bezig, mooi en goed gedaan. Vele anderen kunnen hier een voorbeeld aannemen. Groetjes Lubertus en Anita

Socialistische solidariteit in de praktijk!

Reactie toevoegen

U bent hier