h

0% is Genoeg. Stop de huurverhoging

25 mei 2020

0% is Genoeg. Stop de huurverhoging

Grote kans dat je er al een brief over hebt gehad: de minister en veel huurbazen verhogen ook dit jaar weer de huren. Wij vinden dat bizar, want huurders betalen nog steeds voor de vorige crisis. Vorig jaar had al de helft van de huurders moeite om de huur te betalen en van velen lopen de inkomsten terug.

Nu kunnen we twee dingen doen: opgeven óf doorgaan. Wij kiezen voor dat laatste. We hebben nog tot 1 juli om de huurverhoging van tafel te krijgen. Maar daar ben jij bij nodig. Samen met zoveel mogelijk huurders en sympathisanten kunnen we de druk op huurbazen en de minister opvoeren om de huurverhoging van tafel te vegen. Wij roepen alle huurbazen van Nederland op om de huur niét te verhogen, want 0% is genoeg. Steun jij deze oproep? Ga naar www.sp.nl/stopdehuurverhoging Samen staan we veel sterker en samen kunnen we winnen. 

Reactie toevoegen

U bent hier